Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Οι στοιχηματικές αποδόσεις του Χαρτς-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ένα ακόμη «εμπόδιο» έχει στο δρόμο του ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθεί στους ομίλους του UEFA Conference League. Ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να πάρει δύο προκρίσεις μέσα στο καλοκαίρι και στοχεύει να τις κάνει… τρεις σε λίγες ημέρες. Η σκωτσέζικη Χαρτς βρέθηκε στο δρόμο του, η οποία δεν αποτελεί φόβητρο για τον Δικέφαλο.

Παρά τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι «ασπρόμαυροι», εντούτοις οι στοιχηματικές εταιρείες χρίζουν τον ΠΑΟΚ αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα παίξει ως φαβορί στα φετινά καλοκαιρινά προκριματικά. Τόσο με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όσο και με την Χάιντουκ Σπλιτ οι στοιχηματικές εταιρείες έβλεπαν πρόκριση ΠΑΟΚ.

Μπορεί με την Χάιντουκ το σετ των αποδόσεων να ήταν ισορροπημένο, ωστόσο μετά το πρώτο παιχνίδι, οι bookmakers έβλεπαν εύκολη πρόκριση του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας.

Η περίπτωση της Χαρτς είναι διαφορετική, όμως, καθώς ο ΠΑΟΚ φιγουράρει ως φαβορί τόσο στον αυριανό (24/8) αγώνα, όσο και γενικά στο ζευγάρι. Το διπλό των «ασπρόμαυρων» στο Τάινκαστλ βρίσκεται σε απόδοση 2.50, ενώ ο άσος των γηπεδούχων είναι στο 2.70. Ο Δικέφαλος έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι.

Τα δεδομένα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα στο ποντάρισμα της «πρόκρισης». Η πρόκριση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε απόδοση 1.35, ενώ της Χαρτς σε απόδοση 3. Αξίζει να επισημανθεί πως σε κάποιες εταιρείες ο Στέφανος Τζίμας φιγουράρει ως ο πιο πιθανός σκόρερ συνολικά και για τις δύο ομάδες για την αυριανή αναμέτρηση με την απόδοσή του να βρίσκεται στο 2.60!


Τελευταία νέα

H αποκάλυψη του Ότο

Το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να καταθέσει ό,τι έχει στο γήπεδο, για να πάρει ακόμα μια κρίσιμη νίκη και...

Στην ίδια κατηγορία