Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για την διακοπή του Μουντιάλ

Δημοφιλή

Η διακοπή της Super League λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ βρίσκεται προ των πυλών, μιας και απομένουν μόνο δύο παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, αυτά με Ιωνικό και Βόλο, πριν τα πρωταθλήματα σηκώσουν… χειρόφρενο.

Όπως είναι γνωστό, οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν εδώ και καιρό μέρη που θα μπορούσε να κάνει προετοιμασία, επ΄ ευκαιρίας της διακοπής αυτής, προκειμένου ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του να έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν, ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η προετοιμασία αυτή να πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, και να έχει διάρκεια δέκα ημερών. Ο ΠΑΟΚ αναζητά φιλικά παιχνίδια για το συγκεκριμένο διάστημα, κι αν βρεθούν τα κατάλληλα, είναι πιθανό να «κλειδώσει» η προετοιμασία του στη Μεγαλόνησο.

Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέσα στην εβδομάδα, πριν φύγουν οι ποδοσφαιριστές για τις διακοπές του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν άδεια μιας εβδομάδας, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Βόλο (13/11, 21:30), που θα σημάνει και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.


Τελευταία νέα

H FORZA μπαίνει σε νέα εποχή!

Τα χρόνια αλλάζουν και επιτάσσουν την προσαρμογή μας στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής που ζούμε. Η FORZA, είναι έτοιμη για...

Στην ίδια κατηγορία