Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η… πρώτη του Ράφα

Δημοφιλή

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη Super League πήρε φανέλα βασικού ο Ράφα Σοάρες, ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος μπακ πήρε την ευκαιρία από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ελλείψει άλλων ακραίων αμυντικών, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση. Αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, έχοντας τέσσερις πάσες-κλειδιά, ενώ από τα πόδια του προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ράφα εκτέλεσε φάουλ από την αριστερή πλευρά, βρίσκοντας με… ακρίβεια τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Αυτή ήταν η πρώτη ασίστ που καταγράφει με τα «ασπρόμαυρα» ο Σοάρες σε συνολικά τέσσερις αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ενεργοποίηση του 27χρονου στο ρόστερ έρχεται σε ένα κομβικό σημείο στη σεζόν, ενώ από τις περσινές του εμφανίσεις στην Γκιμαράες δείχνει πως οι ασίστ είναι το δυνατό του σημείο. Είναι σημαντικό να μπορέσει ο Δικέφαλος να αξιοποιήσει τα δημιουργικά στοιχεία του αριστεροπόδαρου αμυντικού και να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία