Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι όροι του συμβολαίου του Λουτσέσκου και το θέμα της ρήτρας

Δημοφιλή

Το συμβόλαιο που υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής ο Λουτσέσκου, θα το είχε υπογράψει νωρίτερα, αν δεν ήταν στην ουσία… 8 συμβόλαια και απαιτούσαν περισσότερη επεξεργασία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε σημασία περισσότερο στα άλλα επτά, των συνεργατών του, παρά στο δικό του, για το οποίο δεν έγινε και μεγάλη συζήτηση.

Το συνολικό “πακέτο” φτάνει τα 2.000.000 ευρώ το χρόνο, από τα 1.800.000 ευρώ που προβλέπει το ισχύον συμβόλαιο. Αυτή η διαφορά των 200.000 ευρώ, ουσιαστικά πηγαίνει όλη στους επτά συνεργάτες του Λουτσέσκου, ο οποίος στην πράξη θα συνεχίσει με το ίδιο συμβόλαιο που έχει μέχρι τώρα.

Ο 55χρονος προπονητής, που έχει ήδη ένα καλό συμβόλαιο, έδωσε μεγάλο βάρος στους συνεργάτες του, καθώς θεωρεί ότι έχουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία και θέλει να τους έχει απόλυτα ευχαριστημένους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σ΄ αυτή τη συμφωνία δε συμπεριλαμβάνεται ο ψυχολόγος που έφερε ο Λουτσέσκου από τη Ρουμανία, ο οποίος έχει ξεχωριστή συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ

Το καλοκαίρι του 2019 ο Λλουτσέσκου έφυγε στην Σαουδική Αραβία με την ρήτρα των 2.000.000 ευρώ, που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Στο ισχύον συμβόλαιο η ρήτρα είναι 7.000.000 ευρώ και στο νέο συμβόλαιο η ρήτρα είναι διπλή.

Για ομάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία) η ρήτρα είναι 2.000.000 ευρώ, ενώ για όλες τις άλλες χώρες η ρήτρα είναι 4.000.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά το θέμα της ρήτρας, ήταν κάτι που το προσπέρασαν γρήγορα οι δύο πλευρές, με τον Ιβάν Σαββίδη να επαναφέρει τη ρήτρα σε χαμηλότερα επίπεδα, γιατί δε θέλει να νιώθει ο Λουτσέσκου “εγκλωβισμένος” σε ένα συμβόλαιο.

Άλλωστε σ΄ αυτές τις συζητήσεις και οι δύο συμφώνησαν ότι το… επίπεδο της σχέσης τους έχει αλλάξει με το χρόνο και πως αυτά δεν παίζουν πια κανένα ρόλο.

Ο Σαββίδης από την πλευρά του κατέστησε σαφές ότι αν έρθει μια πρόταση για τον Λουτσέσκου, που για τον ίδιο θα είναι όνειρα ζωής, ακόμη κι αν η ομάδα δεν πληρώνει όλη τη ρήτρα, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τον “εγκλωβίσει”, ενώ κι ο Λουτσέσκου από την πλευρά του σημείωσε ότι είναι πια τέτοια η σχέση του με τον ΠΑΟΚ, που ακόμη κι αν υπάρχει μια καλή πρόταση, που θα τον δελεάσει και καλύπτει τη ρήτρα, δεν πρόκειται να φύγει, χωρίς να δώσει ο ΠΑΟΚ το Ο.Κ. και την… ευχή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία