Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μορόν έχει… κερδίσει τον Αλαφούζο

Δημοφιλή

Μπορεί η φετινή κούρσα του πρωταθλήματος να΄ χει ακόμα μπόλικο δρόμο, ωστόσο αμφιβάλλει κανείς πως ο Λορέν Μορόν έχει ήδη καπαρώσει το βραβείο του φετινού MVP των «κιτρίνων»;

Ο Ισπανός επιθετικός γράφει στο κοντέρ 12 γκολ (3 ασίστ) σε 27 παιχνίδια, όντας ο πρώτος σκόρερ της Super League και χτίζοντας το δικό του «fan club», εντός κι εκτός του «πλανήτη – Άρη».

Ο 30χρονος φορ βγάζει στο χορτάρι τις σπουδαίες εκτελεστικές δυνατότητές του και δημιουργεί θαυμαστές και σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Για να μην γράφουμε γενικά κι αόριστα και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού έχουν να λένε τα καλύτερα στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους για τον πρώτο σκόρερ του Άρη και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Μορόν έχει… κερδίσει τον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού, Γιάννη Αλαφούζο, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Κι επειδή καλοκαίρι, έρχεται ας το κρατήσουμε αυτό.

Ναι, ο Παναθηναϊκός διατηρεί αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τρεις επιθετικούς κορυφής. Ωστόσο το «πρώτο βιολί», ή αλλιώς ο Φώτης Ιωαννίδης, κάνει… γκελ σε ομάδες εκτός Ελλάδας και δεν αποκλείεται να αλλάξει χώρα και φανέλα σε λίγους μήνες.

Κι επειδή οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των αφεντικών των ΠΑΕ παίζουν ρόλο στο μεταγραφικό… γήπεδο, στην προκειμένη περίπτωση ο Αλαφούζος έχει μεταγραφική παράδοση με τον Θόδωρο Καρυπίδη του Άρη.

Στο πρόσφατο παρελθόν ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα των «κιτρίνων» για τη μεταπήδηση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, ενώ η κατ΄ αρχήν συμφωνία και για την απόκτηση του Γιακούμπ Μπράμπετς από πλευράς «πρασίνων» χάλασε την τελευταία στιγμή και λόγω των σοβαρών αντιδράσεων από τους οπαδούς του Άρη.

Σε κάθε περίπτωση και χωρίς οι σχέσεις τους να είναι…βελούδινες, το κανάλι Αλαφούζου – Καρυπίδη ήταν και παραμένει ανοιχτό σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το άγχος του Μίσιτς και ο ΠΑΟΚ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ενήμερος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον τσεκάρει και πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον...

Στην ίδια κατηγορία