Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι λεπτομέρειες μιας πώλησης

Δημοφιλή

Ο Γιώργος Κούτσιας θα γίνει κάτοικος Αμερικής, αφού ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τους Chicago Fire και έτσι ο παίκτης θα μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ομάδας από το MLS.

To ενδιαφέρον από πλευράς των Αμερικάνων γνωστοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ωστόσο η πρώτη πρόταση ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δύο μέρες αργότερα. Ο παίκτης και η πλευρά του ήταν εξαρχής θετικοί στην προοπτική του MLS. Ωστόσο, παρά τη πίεση των Αμερικάνων ο Δικέφαλος ήθελε μια καλύτερη προσφορά. Αυτή κατατέθηκε την Πέμπτη, που ακολούθησε.

Ο σύλλογος από το Σικάγο ανέβασε την οικονομική πρόταση στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε αυτή υπήρχαν μπόνους που ανέβαζαν κι άλλο το ποσό, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 15%. Αυτά όλα έκαναν τον ΠΑΟΚ να δώσει το ΟΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή. Πρέπει να σημειωθεί πως τις διαπραγματεύσεις τις ανέλαβε η Mαρία Γκοντσάρεβα, που κατάφερε με τις κινήσεις της να ανεβάσει την προσφορά στα επίπεδα που επιθυμούσαν οι «ασπρόμαυροι».

Όσον αφορά τον Γιώργο Κούτσια, θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τις απολαβές του να είναι αρκετά υψηλές δεδομένης της ηλικίας και της έως τώρα καριέρα τους (κοντά στο ένα εκατομμύριο συνολικά).

 


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία