Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Οι προϋποθέσεις για τελικό στο εξωτερικό

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να φιλοξενηθεί ο τελικός του κυπέλλου στο εξωτερικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Κατ’ αρχήν πρέπει να βγει το ζευγάρι του τελικού και πιστεύω ότι εκεί θα πρέπει να εξεταστούν οι προθέσεις των δυο ομάδων που προσωπικά θεωρώ ότι για το εξωτερικό πρέπει να υπάρχει και μία οικονομική πρόταση για να καλυφθούν και οι ομάδες και τα έξοδα, το μπάτζετ του τελικού. Αν υπάρχει το μπάτζετ και πέσει στο τραπέζι, ποιος φιναλίστ δε θα θέλει πάει έξω; Όταν έχεις 2,5 εκατ. ευρώ έσοδα, αυτά που θα εισπράξουν οι ομάδες θα είναι παραπάνω».

Και συνέχισε: «Φέτος προβλέψαμε στην προκήρυξη να τελειώσουν αρχές Μαρτίου οι ημιτελικοί για να υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποφασίσουμε. Στην Αγγλία υπάρχει το Γουέμπλεϊ, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοιο γήπεδο; Και στο ΟΑΚΑ δημιουργούνται προβλήματα. Υπάρχει ένα ιστορικό γήπεδο μόνο για τελικούς στην Ελλάδα; Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα με την ανάπτυξη στην Αγγλία. Τη φετινή προκήρυξη την βγάλαμε επειδή έχουμε δει τι συμβαίνει με τους τελικούς. Εμείς έχουμε βγάλει το ζευγάρι του τελικού πριν γίνουν τα ματς. Ας βγει το ζευγάρι και όλα θα συζητηθούν και θα παρθούν οι αποφάσεις. Στους 2,5 μήνες θα δούμε τα προβλήματα και θα τα λύσουμε. Ο κ. Μπαλτάκος είπε αν συμφωνήσουν οι ομάδες να πάμε στο ΟΑΚΑ. Αλλιώς, βάσει προκήρυξης είναι ξεκάθαρο πού θα παίξουν».


Τελευταία νέα

Τέμπη: Διώξεις σε τρεις ισχυρούς επιχειρηματίες από την Ευρωπαία Εισαγγελέα

Ανάμεσα στα 23 πρόσωπα κατά των οποίων έχει ασκήσει ποινικές διώξεις η Ευρωπαία εισαγγελέας για τη μη εκτέλεση της...

Στην ίδια κατηγορία