Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι δύο κορυφές του Τάισον

Δημοφιλή

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League που επί της ουσίας σηματοδότησε ο νικηφόρος εντός έδρας αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στις στατιστικές κατηγορίες που διακρίνεται το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως κατακτά αρκετές πρωτιές.

Εκ των πρωταγωνιστών ο Τάισον καθώς φιγουράρει πρώτος τόσο στις ασίστ του πρωταθλήματος με έξι μπροστά από τους Κάρλες Σόρια του ΠΑΣ Γιάννινα και Ματέους Σάντος της Κηφισιάς, όσο και στις πάσες που μοίρασε σε συμπαίκτες του (114) ισοβαθμώντας με τον Κώστα Φορτούνη.

Γίνεται αντιληπτό πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός διάγει μία εξαιρετική σεζόν με δεδομένη την ηλικία του, προκαλώντας… αίσθηση με την ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, να ελέγχει τη μπάλα, να κάνει γρήγορες και ακριβείς πάσες, να διανύει αποστάσεις και να τοποθετείται στη σωστή θέση.

Εξ ου και τα σενάρια που δημιουργούνται εν πολλοίς από το εξωτερικό με γνώμονα τον επαναπατρισμό του και την επιστροφή του στην Ιντερνασιονάλ, όμως, οι ελπίδες των Βραζιλιάνων φαίνεται πως ελαχιστοποιούνται: «Ο Τάισον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, η Ιντερνασιονάλ δεν έχει κάνει κίνηση, καθώς γνωρίζει ότι δεν έχει πολλές ελπίδες».

Άξιο αναφοράς είναι πως την πρώτη θέση σε ιδιαίτερη στατιστική κατηγορία καταλαμβάνει και ο Μάγκομεντ Οζντόεφ δεδομένου πως είναι ο δεύτερος πιο εύστοχος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, σκοράρει ένα γκολ ανά 3.5 τελικές προσπάθειες ενώ τη σκυτάλη παίρνει Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ανέρχεται τρίτος με ένα γκολ ανά 3.8 τελικές προσπάθειες.


Τελευταία νέα

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ σπάει φέτος τα κοντέρ!

Απταιστη διαδρομή καταγράφει η φετινή Κ-15 του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε μόνο με νίκες (δεκαοχτώ) τις υποχρεώσεις της στις δύο...

Στην ίδια κατηγορία