Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Βιεϊρίνια ξεπέρασε Αθανασιάδη κι έγραψε ιστορία

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Βέλγιο αλλά δεν… χάθηκε! Στο πλαίσιο του πρώτου ματς της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχτηκε τον Δικέφαλο στο «Γιαν Μπρέιντελ» έχοντας καρπωθεί τη νίκη κι ένα ισχνό προβάδισμα (1-0) ενόψει Τούμπας. Μπορεί το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων, όμως, αυτή η πρώτη «μάχη» αποδείχθηκε ξεχωριστή για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ενδεικτικό πως ο πολύπειρος ηγέτης έφτασε τις 54 ευρωπαϊκές εμφανίσεις με τα «ασπρόμαυρα» ξεπερνώντας συγχρόνως τον Στέφανο Αθανασιάδη στη θέση, που είχε καταγράψει 53. Πρώτος στη λίστα παραμένει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 60.

Ερωτηθείς μετά τη λήξη της εκτός έδρας δοκιμασίας του Δικεφάλου στο Βέλγιο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα κόντρα στη Μπριζ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «η αλήθεια είναι πως δεν ήταν το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε. Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Πήραμε το μάθημα μας σήμερα, πρέπει να βελτιωθούμε και να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς. Σίγουρα θα μας βοηθήσει και ο κόσμος, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει να βγαίνει από αυτήν. Είχαμε προβλήματα, ανάμεσα στις γραμμές, αλλά καταφέραμε να τα μειώσουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε τους δικούς μας χώρους στην αντεπίθεση, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Θα προσπαθήσουμε στην ρεβάνς, να πάρουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά με την βοήθεια του κόσμου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία