Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Τσιαπακίδης δεν χρειάζεται… προσαρμογή

Δημοφιλή

Υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τσιαπακίδη (φωτ.) θα πορευτεί η Κ-19 του ΠΑΟΚ στο ερχόμενο πρωτάθλημα των νέων, που θα αρχίσει σε μία εβδομάδα.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 2 Μαΐου 1985 στη Θεσσαλονίκη, ο Τσιαπακίδης είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και κάτοχος του διπλώματος UEFA Α. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ το 2016, αναλαμβάνοντας αρχικά την Κ-8 (νωρίτερα είχε εργαστεί ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα του Π.Ο. Μαλακοπής αλλά και ως συνεργάτης του Πλατανιά στο τμήμα σκάουτινγκ στη βόρεια Ελλάδα). Τη σεζόν 2017-18 ήταν συνεργάτης του Βασίλη Μήττα στην τεχνική ηγεσία της Κ-15, στο ρόστερ της οποίας βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, κι οι Κώστας Κουλιεράκης, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιώργος Κούτσιας.

Ένα χρόνο μετά ανέλαβε την Κ-13 (γεννημένοι το 2006, ανάμεσά τους κι ο Στέφανος Τζίμας), με την οποία συνέχισε ως Κ-15 τη σεζόν 2020-21. Πριν από δύο χρόνια διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία της Κ-17 τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των παίδων. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει από «πρώτο χέρι» το έμψυχο υλικό, με το οποίο θα δουλέψει στην Κ-19 του Δικεφάλου. «Είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι ποδοσφαιριστές, υψηλού επιπέδου. Δεν τους αρκεί το καλό, πιέζονται πάντα για το καλύτερο. Αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να αφήσουμε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ τους, Σαν προπονητές, σαν ΠΑΟΚ είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας» είχε πει χαρακτηριστικά για τους συγκεκριμένους παίκτες μετά την ολοκλήρωση του περσινού φάιναλ φορ στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

 

Ο 9ΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Ας σημειωθεί ότι ο Τσιαπακίδης είναι ο 9ος προπονητής στην ομάδα νέων του Δικεφάλου μετά το 2007, όταν άρχισε η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ επί διοίκησης Θόδωρου Ζαγοράκη. Ποιοι έχουν προηγηθεί; Κατά σειρά ήταν οι Γιώργος Τουρσουνίδης, Θόδωρος Ελευθεριάδης, Αλέξης Αλεξίου, Νίκος Κολομπούρδας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Βλάνταν Ιβιτς, Πάμπλο Γκαρσία και Στέλιος Μαλεζάς.

 


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία