Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ατκινσον: «Θ΄ απολαύσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Δημοφιλή

Ο 24χρονος διεθνής Αυστραλός δεξιός μπακ της Χαρτς, Ναθάνιελ Ατκινσον σε δηλώσεις του (scotsman.com) αναφέρθηκε στη ρεβάνς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη.

«Είναι στο χέρι μας να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήταν απογοητευτικό να μην φύγουμε τουλάχιστον με ισοπαλία το βράδυ της Πέμπτης στην έδρας μας. Πρέπει να πάμε στην Ελλάδα αυτή τη φορά και ελπίζουμε να το αντιστρέψουμε» τόνισε.

Οσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, υπογράμμισε: «Θα απολαύσουμε την ατμόσφαιρα εκεί. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στα μεγαλύτερα παιχνίδια και αυτό, για εμάς, είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι, να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε πώς είναι το Άιμπροξ και το Σέλτικ Παρκ, είναι εχθρικό και έχω παίξει σε πολλά μεγάλα παιχνίδια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Σήμερα, πάντως, στις 17.00, η Χαρτς θα παίξει στην πόλη Νταντί κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα. «Έχουμε θέσει το στόχο της πρόκρισης στην Ευρώπη και για αυτή τη σεζόν. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στο Νταντί. Όσο περισσότερες νίκες παίρνουμε, τόσο περισσότερη δυναμική χτίζεται. Οπότε ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε μια νίκη στο Νταντί και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στο παιχνίδι της Πέμπτης» κατέληξε ο Ατκινσον.


Τελευταία νέα

Πάει Γερμανία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς! (pic)

O ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα ματς-τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο...

Στην ίδια κατηγορία