Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ο… ρόλος του Λουτσέσκου στη μεταγραφή Ελ Καντουρί

Δημοφιλή

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη δεδομένου πως «ψαχνόταν» για το επόμενο βήμα στην καριέρα του καταλήγοντας στην Κλουζ. Μία μεταγραφή που για να ολοκληρωθεί όπως εκμυστηρεύτηκε ο Μαροκινός χαφ σε πρόσφατες τοποθετήσεις του είχε και… άρωμα Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ «μου είπε να έρθω εδώ χωρίς δισταγμό».

Ερωτηθείς για τη συμβουλή που του έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων πως: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να κερδίσει κάθε πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ταυτόχρονα, ο προπονητής είναι Ιταλός, τον ήξερα εκ των προτέρων και είχε μεγάλη σημασία για την απόφασή μου. Μίλησα επίσης με τον πρώην προπονητή μου, Ράζβαν Λουτσέσκου. Μου είπε να έρθω εδώ χωρίς δισταγμό».

Κατόπιν ορμώμενος από την ενεργοποίησή του μετά από έξι περίπου μήνες αγωνιστικής απραξίας ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπογράμμισε πως «Είναι πολύ καλά εδώ και η ατμόσφαιρα της ομάδας είναι πολύ καλή. Προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Είναι λίγο πιο δύσκολο, γιατί για 6 μήνες δεν είχα ομάδα και προπονήθηκα μόνος μου. Δεν είμαι 100%, αλλά έχω κίνητρο να δώσω το μέγιστο».

Αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου του στην τρέχουσα ομάδα του αξίζει να επισημανθεί πως ο Μαροκινός χαφ σε πρώτη φάση θα λαμβάνει 15 χιλιάδες ευρώ για κάθε μήνα, την επόμενη 20 χιλιάδες και τη μεθεπόμενη 22 χιλιάδες ευρώ. Με την υποσημείωση όμως πως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγγίξει τις 10 εμφανίσεις έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αυτομάτως διακόπτεται το συμβόλαιό του χωρίς καμία αποζημίωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σαββίδης: «Στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν»

Ο Ιβάν Σαββίδης προέδρευσε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου μεταξύ άλλων να...

Στην ίδια κατηγορία