Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Επίσημο: Αγιασμός στους Ταγαράδες!

Δημοφιλή

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της εφημερίδας FORZA αναφορικά με τον αγιασμό που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις νεοαποκτηθείσες εκτάσεις του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη. Όπως επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχετική της ανακοίνωση ο αγιασμός είναι προγραμματισμένος σε τρεις ημέρες, με την εκδήλωση να μεταδίδεται ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισημαίνεται ενδεικτικά πως «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως την Παρασκευή (19.01) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγιασμός της νεοαποκτηθείσας έκτασης, όπου θα ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Η έκταση βρίσκεται στην 8η οδό του αγροκτήματος Ταγαράδων. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω PAOK TV».

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια έκταση 150 στρεμμάτων, με τον Ιβάν Σαββίδη να δείχνει σε κάθε αφορμή πόσο «ζεστός» είναι προκειμένου να ξεκινήσει αυτό το έργο, που θα στοιχίσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ και να έχει σε ένα χρόνο τον δικό της χώρο η πρώτη ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… σήκωσαν τα ΠΑΟΚτσάκια στο Βελιγράδι! (video)

Μπορεί για τους περισσότερους οι σεζόν να έχει τελειώσει, αλλά όχι για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που αντί...

Στην ίδια κατηγορία