Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ελ Καντουρί: «Ο ΠΑΟΚ για πάντα στην καρδιά μου!»

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα συνέντευξη σε ΜΜΕ παραχώρησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στην Κλουζ αναφέροντας μεταξύ άλλων το ρόλο που διαδραμάτισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην ολοκλήρωση της συμφωνίας που επήλθε. Καμία αποσιώπηση από πλευράς Μαροκινού χαφ και στη θητεία του στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου».

Αναλυτικά όσα υπογράμμισε ο Ελ Καντουρί αναφορικά με το πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη: «Στην Ελλάδα έπαιξα 6 χρόνια και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Στην Ιταλία, στη Νάπολι είχα απίστευτες δυόμισι σεζόν όπου έμαθα πολλά από σπουδαίους παίκτες. Στο Τορίνο ξεκίνησα να παίζω στη Serie A. Κάθε ομάδα μου δίδαξε κάτι».

Αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου του στην τρέχουσα ομάδα του αξίζει να επισημανθεί πως ο Μαροκινός χαφ σε πρώτη φάση θα λαμβάνει 15 χιλιάδες ευρώ για κάθε μήνα, την επόμενη 20 χιλιάδες και τη μεθεπόμενη 22 χιλιάδες ευρώ. Με την υποσημείωση όμως πως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγγίξει τις 10 εμφανίσεις έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αυτομάτως διακόπτεται το συμβόλαιό του χωρίς καμία αποζημίωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία