Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο ρόλος της NOVA κι η ανάγκη για το PAOK TV

Δημοφιλή

Προφανώς και δεν πέσαμε από τα σύννεφα με τον τρόπο που λειτούργησε η NOVA στον αγώνα με την Τρίπολη. Εδώ και καιρό είναι εχθρική με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο στις παραγωγές της. Βέβαια, είναι σαφές πως σε έναν όμιλο με τόσες πολλές ανακατατάξεις εδώ και δύο χρόνια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επικρατεί το χάος. Και το χάος το εκμεταλλεύονται πάντα στελέχη – παράσιτα.

Δεν ξέρω πως μπορεί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αυτό που ξέρω είναι πως για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να συνεργάζεται με τον όμιλο, θα πρέπει να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης από το μηδέν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Είναι κάτω του μηδενός.

Και δεν είναι κάτω του μηδενός με ευθύνη του ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρα ευθύνη της συνδρομητικής πλατφόρμας που αδυνατεί να αντιληφθεί ακόμη το ότι βάλλεται εναντίον του καλύτερου εγχώριου προϊόντος της.

Ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο ΠΑΟΚ με τη δημιουργία του PAOKTV. Η αλήθεια είναι πως η εμπορική του δυναμική δεν ήταν αυτή που έπρεπε γιατί δεν στηρίχτηκε πραγματικά από το κοινό του. Γιατί ελάχιστοι αντιλήφθηκαν πως αν αυτό το κόνσεπτ πετύχαινε, ο ΠΑΟΚ θα απελευθερωνόταν από πολλά μαρτύρια που σήμερα υποβάλλεται.

Και μη νομίζετε πως δεν έχουμε εικόνα του τι συνέβη. Επαγγελματικές στέγες χρησιμοποιούσαν σπασμένο ή το οικιακό πακέτο. Το εξωτερικό ήταν αόρατο. Το αυτογκόλ ήταν τεράστιο και άντε να το εξηγήσεις τώρα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε τα έτοιμα 8 εκατ. ευρώ χωρίς καμία σκέψη.

Αν και είμαι σίγουρος πως στο μυαλό του περνάει αυτή τη στιγμή μία διαφορετική προσέγγιση.


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία