Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ρέκορντμαν της Κλαμπ Μπριζ με τις 423 συμμετοχές!

Δημοφιλή

Αναδείχτηκε από την ακαδημία της Κλαμπ Μπριζ, αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από το 2013 (με ένα διάλειμμα δανεισμού στη Σεντ Τρούιντεν στο β΄ εξάμηνο της σεζόν 2016-17) κι έχει φθάσει τις 423 συμμετοχές! Ο λόγος για τον 31χρονο Βέλγο στόπερ (μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως δεξί μπακ) Μπράντον Μέχελε, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Κλαμπ Μπριζ και για την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σε ένα από τα φιλικά προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2016, ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει και την Κλαμπ Μπριζ, η οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα της την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς προετοιμάζονταν για τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και σ’ εκείνο το φιλικό είχε επικρατήσει 2-0 των Βέλγων με τα γκολ των Κουλούρη και Πέλκα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΙ ΣΑΜΑΤΑ

Σε γνώριμα μέρη θα επιστρέψει ο Αλί Σαμάτα, μια και στο Βέλγιο έχει περάσει συνολικά μια πενταετία. Πριν οχτώ χρόνια η Γκενκ υπήρξε ο πρώτος ευρωπαϊκός του σταθμός και με τις εκεί επιδόσεις του έκανε τους ανθρώπους της Αστον Βίλα να δαπανήσουν δέκα εκ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Στην Γκενκ επέστρεψε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τη Φενερμπαχτσέ, ενώ με το ίδιο ακριβώς καθεστώς είχε παίξει, ένα χρόνο νωρίτερα, και στην Αντβέρπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία