Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ Β είχε κόντρα και τον διαιτητή

Δημοφιλή

Στο 0-0 έμεινε ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο Αλκαζάρ.

Ο Δικέφαλος έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή  Παναγιώτη Τσιάρα που δεν απέβαλε τον Παπαγεωργίου για το εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Κούτσια.

Το α’ μέρος τελείωσε με 7 τελικές για την ΑΕΛ και 2 για τον ΠΑΟΚ Β’. Αναφορικά με την κατοχή ήταν οριακά υπέρ των γηπεδούχων της ΑΕΛ με 52 – 48.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο ΠΑΟΚ Β’ μπήκε δυνατά και απείλησε αλλά χωρίς να σκοράρει. Στο 89′ η ΑΕΛ είχε μεγάλη χαμένη φάση με τον Ταλιχμανίδη να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή από γύρισμα του Γλυνού.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Όγκμποε, Ραμίρες (46′ Νικολιάς), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια (81′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Αμπούντ Ομάρ και Γιάκος (77′ Κ. Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (90+1′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (80′ Γκορντεζιάνι) και Πανίδης (67′ Τζίμας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πολύτιμες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Διήμερο ρεπό χορηγήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα μετά την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση με την...

Στην ίδια κατηγορία