Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ πάει Ισραήλ με οδηγό τη Ριέκα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετά το 0-0 της Τούμπας κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ καλείται να πάρει διπλό- πρόκρισης στο Ισραήλ και στο… κατάμεστο, όπως αναμένεται, Teddy, για να μην δει το ευρωπαϊκό του ταξίδι να τελειώνει και φέτος πρόωρα.

Στον τρίτο προκριματικό του Conference League περιμένει ήδη τον νικητή του ζευγαριού η Χάιντουκ Σπλιτ, με τον Δικέφαλο να καλείται να κάνει ότι έκανε και κόντρα στη… Ριέκα, για να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Ιβάν Λέκο.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση σε ευρωπαϊκό παιχνίδι νοκ- άουτ, με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα να έρχεται ισόπαλο, ήταν το καλοκαίρι του 2021.

Τότε στη φάση των Play Off, o ΠΑΟΚ είχε «σώσει» την ισοπαλία στην Τούμπα, ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Επτά ημέρες αργότερα στην Κροατία, ένα γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί κι ένα του Μουργκ του έδωσαν τη νίκη- πρόκριση για τους ομίλους, στην πορεία που σταμάτησε στα προημιτελικά του Conference League.


Τελευταία νέα

Η απίστευτη σύμπτωση του Ζόαν Σάστρε

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία