Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ και το ranking της UEFA

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το φετινό του ευρωπαϊκό «ταξίδι» με 25.000 πόντους στην ειδική βαθμολογία της UEFA, κάτι που τον έφερνε στους «δυνατούς» κάθε προκριματικής φάσης του UEFA Europa Conference League.

Ωστόσο με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς είδε τη βαθμολογία του να πέφτει κατά 3.000 πόντους, αφού από τον συντελεστή του «έχασε» τη χρονιά 2018-19, στην οποία είχε βρεθεί στους ομίλους του UEFA Europa League, μετά την πορεία του στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Η πρόκριση επί της Μπεϊτάρ του έφερε 2.000 βαθμούς, και τον ανέβασε εκ νέου στις 24.000, και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον δεύτερο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό, μετά το 0-0 με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ.

Ο Δικέφαλος θέλει την πρόκριση, για να κάνει ακόμα ένα, αποφασιστικό, βήμα για τους ομίλους, για πολλούς λόγους, αλλά φυσικά και για την ειδική βαθμολογία. Αρχικά για να επιστρέψει στην περσινή του «βάση» και στη συνέχεια να χτίσει πάνω σε αυτή, προκειμένου να μπαίνει στις επόμενες ευρωπαϊκές κληρώσεις με καλές προϋποθέσεις.


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία