Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Ο παραγωγικός ΠΑΟΚ προβληματίζει…»

Δημοφιλή

Εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδος από πλευράς παραγωγικότητας για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως άνοιξε τον κύκλο των «εκτελεστών» του όπως ακριβώς και το ρόστερ του προκειμένου να ανταπεξέλθει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με το ελληνικό πρωτάθλημα να απομένει ο μοναδικός του στόχος, ο Δικέφαλος κατέθεσε εξαιρετικά δείγματα «γραφής» εξ ου και η πρωτιά που διατηρεί στη Stoiximan Super League με 66 συνολικά γκολ έναντι 62 του Παναθηναϊκού και 60 της ΑΕΚ που συνθέτουν την «τριπλέτα» των ομάδων με τα περισσότερα τέρματα.

Ορμώμενος από την παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης επισήμανε μεταξύ άλλων πως συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του αγωνιστικού τμήματος δεδομένου πως «δίνει πολυπλοκότητα στο παιχνίδι μας και προβληματίζει τον αντίπαλο» προσθέτοντας εν συνεχεία πως «για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το πάθος και η αγωνιστικότητα που θα δείξει η ομάδα».

Αναλυτικά όσα είπε ο άμεσος βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου αναφορικά με την παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι μια μικρή επιτυχία της ομάδας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα σκοράρει. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι η ομάδα έχει τον τρόπο να σκοράρει εύκολα. Αυτό δίνει πολυπλοκότητα στο παιχνίδι μας και προβληματίζει τον αντίπαλο. Όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το πάθος και η αγωνιστικότητα που θα δείξει η ομάδα για να κερδίσει το ματς. Ο κόσμος βοηθά πάρα πολύ την ομάδα, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές και νομίζω το γήπεδο θα είναι πολύ καυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο (27/7) στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Πολύ καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο (27/7) αφού θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Ενδέχεται,...

Στην ίδια κατηγορία