Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Μπότο, ο Γιούκερες και ο… ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Χωρίς ομάδα παραμένει ακόμη ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πορτογάλος βρίσκεται πολύ κοντά στην Όσιγιεκ, σύμφωνα με τα κροατικά μέσα, και μάλιστα αναμένεται να επισημοποιηθεί το επόμενο δεκαήμερο.

Μιλώντας στην πορτογαλική «Record», ο Μπότο αναφέρθηκε σε παρελθοντικό συμβάν, που συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Θεσσαλονίκη. Ο αθλητικός διευθυντής είχε προτείνει στον ΠΑΟΚ τον Βίκτορ Γιούκερες, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τη χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξεύεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ, μετά τις δύο απίστευτες σεζόν που έκανε στην Κόβεντρι.

«Είχα προτείνει στον ΠΑΟΚ να πάρει τον Βίκτορ Γιούκερες. Μια ομάδα σκάουτερ τον παρακολουθούσε και τον ανέλυε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μπότο.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε κάνει πέρασμα από αρκετές ομάδες της Championship χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει. Την μεγάλη έκπληξη την έκανε με τη φανέλα της Κόβεντρι τις δύο προηγούμενες σεζόν, σκοράροντας ασταμάτητα στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.


Τελευταία νέα

Σαν σήμερα το 1976: Στιγμές απόλυτης έκστασης για το πρώτο «ασπρόμαυρο» πρωτάθλημα!

Μάιος του 1976. Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε κλείσει 50 χρόνια ζωής και βρίσκονταν μια ανάσα από την κατάκτηση του...

Στην ίδια κατηγορία