Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έτσι και τη δεύτερη ημέρα, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στη Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (3/1, 20:00) αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Δικέφαλος πέρασε τις γιορτές στο γήπεδο, καθώς έπεται η επανέναρξη της Super League και το πρώτο ματς για το 2024.

Στόχος είναι οι «ασπρόμαυροι» να παραμείνουν σε τροχιά νικών σε όλες τις διοργανώσεις, όπως ακριβώς τελείωσε το 2023. Δύο ονόματα υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, καθώς ο Στέφανος Τζίμας δεν βρέθηκε στην χθεσινή (1/1) προπόνηση, λόγω ίωσης. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προπόνησης του υπόλοιπου γκρουπ.

Οι πιθανότητες, πλέον, λιγοστεύουν για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δύσκολα να προλάβει την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Το σημερινό (2/1) πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση. Στις 17:45 ορίστηκε η τελευταία «πρόβα» της ομάδας και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία