Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ο Μαρινάκης… παραίτησε τον Μίτσελ!»

Δημοφιλή

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο Μίτσελ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού επειδή «δεν άντεξε την πίεση». Τι ακριβώς συνέβη όμως και τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση ενώ μία μέρα πριν δήλωνε στην κάμερα της Cosmote ότι λατρεύει τον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει και την επόμενη σεζόν;

Άπαντες ερμήνευσαν ως “πίεση” τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη και το ποστάρισμα της “θύρας 7”, που ζητούσε από τον Ισπανό προπονητή “να πάει σπίτι”.

Αυτό που οδήγησε το Μίτσελ στην απόφαση να παραιτηθεί ήταν όσα συνέβησαν στ’ αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στ’ αποδυτήρια βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τους Καραπαπά, Κουντούρη και περίπου δέκα ακόμα άτομα.

O Mαρινάκης εμφανώς εκνευρισμένος για το αποτέλεσμα (2-2) αλλά και με τον τρόπο που αυτό ήρθε, τα έβαλε με όλους και με όλα: «Μας ξεφτιλίσατε, μόνο τα λεφτά θέλετε να παίρνετε», φέρεται να είπε στους παίκτες, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα σκάγια πήραν και τον Μίτσελ στον οποίο φέρεται να είπε: «Εσύ τι κάνεις; Γιατί δε βάζεις τον Σισέ;» και πολλά άλλα ακόμα που δεν επιβεβαιώνονται και για αυτό θα αποφύγουμε τη δημοσιοποίηση τους… Ήταν όμως ένα ξέσπασμα από αυτά που συνηθίζει ο Μαρινάκης, αλλά είναι ασυνήθιστα για τους ξένους που εργάζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολύ ασυνήθιστα όμως…

Το κλίμα κατά την παρουσία Μαρινάκη ήταν βαρύ και οδήγησε τον Μίτσελ στην απόφαση να παραιτηθεί, την οποία ανακοίνωσε την επόμενη ημέρα στη διοίκηση. Περιέργως μάλιστα τα περιστατικά τα αφηγούνται από τα ισπανικά ΜΜΕ αφού στα ελληνικά ούτε καν έχουν διανοηθεί να αναζητήσουν τι συνέβη…

Ο Μαρινάκης την επόμενη μέρα πάντως, προσπάθησε να τον μεταπείσει, όμως ο Μίτσελ ένιωθε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί, πλέον, την κατάσταση μετά το συνεχές «Go Home» που άκουγε και το μόνο στο οποίο συμφώνησε ήταν «να φύγει σα φίλος»… Η παραίτηση που βγήκε προς τα έξω ήταν 100% αληθινή. Σήμερα όμως μαθαίνετε και τον λόγο.


Τελευταία νέα

Γυναικείο Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ… τρύπησε το ταβάνι του

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις το περασμένο καλοκαίρι τη σεζόν 2023/24, όπου στόχος της ομάδας ήταν...

Στην ίδια κατηγορία