Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

O Λυκογιάννης για την χθεσινή νίκη

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, πραγματοποιήσε δηλώσεις, μετά την λήξη της χθεσινής (22/10) αναμέτρησης του Δικεφάλου με το Λαύριο.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στη νίκη, ενώ είπε πως οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν ενέργεια παρά το γεγονός ότι έδωσαν το τρίτο ματς εντός οκτώ ημερών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα:

«Θα ξεκινήσω αρχικά δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση και τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό στην ελληνική Λίγκα να βρίσκεις αποτελέσματα εκτός έδρας. Αξίζαμε τη νίκη 100%, ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Αντέξαμε αυτή τη μικρή αντεπίθεση που έκανε το Λαύριο και γυρίσαμε το παιχνίδι.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστοι οι παίκτες, γιατί σε διάστημα οκτώ ημερών έχουν δώσει τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Η ενέργειά μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κάλυψαν την κακή ημέρα κάποιων παιδιών ή και την απουσία άλλων. Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν επέτρεψε στον Βασίλη Χρηστίδη να αγωνιστεί. Συνεχίζουμε…».


Τελευταία νέα

Ο Στέφανος Κασσελάκης ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ (pics)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα από τα Γιαννιτσά όπου θα βρίσκεται, ωστόσο δεν είναι σίγουρο...

Στην ίδια κατηγορία