Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τρομερό: Ο μισθός του Μέσι ξεπερνάει το μπάτζετ όλων των ομάδων του MLS!

Δημοφιλή

Το MLS έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο παίκτης με τα υψηλότερα εισοδήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως η τεράστια διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι εντυπωσιακή.

Το MLS παρέχει διαφάνεια κάθε χρόνο όσον αφορά τους μισθούς των παικτών. Για άλλη μια φορά, το πρωτάθλημα ανακοίνωσε τους μισθούς όλων των παικτών. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο παίκτες με τον μεγαλύτερο μισθό, καθώς αμείβεται με 11 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, πέρυσι έλαβε σχεδόν 19 εκατομμύρια ευρώ σε εγγυημένα μπόνους από την ομάδα του, την Ίντερ Μαϊάμι.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι ο Αργεντινός αστέρας κερδίζει περισσότερα από ολόκληρο το ρόστερ των 25 από τις 29 ομάδες του MLS. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτός δεν είναι ο πλήρης μισθός που παίρνει ο Μέσι.

Κι αυτό διότι, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι το 2023, η οποία συμφώνησε ότι θα πληρώσει τον «Pulga» και με εναλλακτικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μέσω μετοχών στο κλαμπ και μέσω μεγάλων συνεργατών όπως η Apple και η Adidas.

Με συνολικό μισθολογικό κόστος 38,4 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, η Ίντερ Μαϊάμι ξοδεύει τα περισσότερα σε μισθούς από όλους τους συλλόγους. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους μισθούς των Σέρχιο Μπουσκέτς (πάνω από 8 εκατομμύρια), Λουίς Σουάρες και Ζόρντι Άλμπα (και οι δύο με 1,4 εκατομμύρια).

Ακολουθούν οι ομάδες Τορόντο FC με 28,9 εκατομμύρια ευρώ, Σικάγο Φάιρ με 23,1 εκατομμύρια ευρώ και Νάσβιλ SC με 19,7. Ο δεύτερος παίκτης με τα περισσότερα κέρδη στο MLS είναι ο Λορέντζο Ινσίνιε της Τορόντο FC.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του MLS:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Κωνσταντέλιας ξεκίνησε τα μαγικά του (video)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο...

Στην ίδια κατηγορία