Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ο Λουτσέσκου κι εγώ»

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε ρουμανική ιστοσελίδα έδωσε ο Κλαούντιου Κεσέρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου ήθελε να φέρει τον συμπατριώτη του στη Θεσσαλονίκη τον Γενάρη του 2019. Ο 35χρονος -πλέον- σέντερ φορ ήθελε πολύ να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του, ενώ επιθυμούσε να συνεργαστεί με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Με λύπησε το γεγονός ότι δεν έφτασα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης το 2019. Γιατί ήθελα πάρα πολύ, πάρα πολύ, να δουλέψω με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Απλώς η προσφορά τους ήρθε δύο-τρεις μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν για τη Λουντογκόρετς. Είχα μια συμφωνία με το Βούλγαρο αφεντικό ότι θα του ειδοποιούσα ένα μήνα πριν την έναρξη της σεζόν αν είχα πρόταση και ήθελα να φύγω.

Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο δεν σέβεσαι πραγματικά τη λέξη, αλλά πάντα την κρατούσα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, δύο μέρες πριν, στον πρόεδρο της Λουντογκόρετς. Δεν είχα επιλογή! Ακόμη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτίμησε την προσέγγισή μου. Αλλά τι είχα στην ψυχή μου… Για αρκετές μέρες δεν μπορούσα να δω που πήγαινα… Και πάντα αναρωτιόμουν τι θα γινόταν αν…»


Τελευταία νέα

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας με Σάστρε!

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία