Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει ποιος είναι και τι αξίζει

Δημοφιλή

Στα δικά μου μάτια δεν χρειάζονται αποτελέσματα για να κριθεί. Η ιστορία τον έχει ήδη κρίνει, τον έχει ήδη κατατάξει ψηλά. Δεν χρειάζομαι άλλες αποδείξεις, δεν περιμένω να πάρει πρωτάθλημα, κύπελλο ή να πάει μακριά στην Ευρώπη για να τον αξιολογήσω.

Η γνώμη μου δεν μπορεί να επηρεαστεί από ένα σερί θετικών ή αρνητικών αποτελεσμάτων, δεν εξαρτάται από την μικρή εικόνα μιας Κυριακής ή από δυο καλές ή κακές εμφανίσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δοκιμαστεί σε πολύ περισσότερους ρόλους από αυτόν του προπονητή του ΠΑΟΚ και έχει αποδείξει ποιος είναι και τι αξίζει.

Έχει αποδείξει τι είδους ποδόσφαιρο διδάσκει, τι ομάδες φτιάχνει, τι χαρακτήρες εξελίσσει, πόσο υποστηρικτικός είναι για ολόκληρο τον οργανισμό.

Τώρα που έγινε η αρχή με τις πρόωρες ανανεώσεις από τον Ζίβκοβιτς, μήπως να γινόταν και μία πρώτη διερευνητική επαφή και με τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον αριθμό των νικών στον πάγκο του;

Δεν έχω ιδέα τι σκέφτεται, σχεδόν κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του. Μία νέα δέσμευση -γιατί όχι πολυετής;- θα ήταν ένα εξαιρετικό νέο για την σταθερότητα, την εξέλιξη και την πορεία του πρότζεκτ.

 


Τελευταία νέα

Θεοδωρίδης: «Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό για τη νίκη»

Για το μονό νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει...

Στην ίδια κατηγορία