Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Zίβκοβιτς, ένα παράδειγμα προς μίμηση

Δημοφιλή

Ήρθε το 2020 σαν ένα μεγάλο όνομα και ήδη συμπλήρωσε τρία χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μία συμφωνία επέκτασης και άλλη μία αυτές τις τελευταίες ημέρες. Τι μας δείχνει όλη αυτή η ιστορία με τον Σέρβο διεθνή…

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ζίβκοβιτς στις υποθέσεις υπογραφής συμβολαίου δεν αποτελεί μία εύκολη ή διαδικαστική υπόθεση. Είναι ένας παίκτης που εκπροσωπείται πολύ σκληρά από τον πατέρα του, ο οποίος συνήθως αρνείται να συναινέσει σε μεταγραφή και επιδιώκει υπογραφές όντας ελεύθερος. Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι δεν μεταφέρονται ποσά από Club σε Club και κάπως έτσι μπορεί ο ποδοσφαιριστής να καρπώνεται μεγαλύτερες αμοιβές και ετήσιες αποδοχές. Η πληροφορία μάλιστα αναφέρει ότι και τώρα με τον ΠΑΟΚ, πέρα από το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ετησίως που τον καθιστά τον πιο υψηλά αμειβόμενο παίκτη της ομάδας, υπήρξε και κάτι έξτρα ως πριμ υπογραφής.

Γιατί όμως όλα αυτά για τον Σέρβο διεθνή από πλευράς ΠΑΟΚ; Γιατί η κίνηση του Σαββίδη από τόσο νωρίς με τις συζητήσεις να ξεκινούν από το περασμένο καλοκαίρι; Κατ’ αρχάς να τονιστεί ότι το θέμα απασχόλησε τον ίδιο τον ιδιοκτήτη που το ανέλαβε προσωπικά. Άρα… δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κλείσει και μάλιστα με θετικό αποτέλεσμα. Ο Σαββίδης εκτίμησε την αυταπάρνηση του Ζίβκοβιτς, την προσφορά του, το πόσο έχει δεθεί με την ομάδα και πόσο ο ίδιος διαφημίζει το club όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Δεν είναι μυστικό ότι ο Ζίβκοβιτς «ψήνει» Σέρβους διεθνείς κάτι που έγινε σε παραπάνω από μία περιπτώσεις αυτό το καλοκαίρι. Όλα αυτά τα στοιχεία τον έχουν ανεβάσει πάρα πολύ στην κρίση του Σαββίδη που εννοείται ότι είχε και την θετική γνώμη του Λουτσέσκου.

Με αυτά και με αυτά ο Σέρβος αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους άλλους παίκτες της ομάδας.

 


Τελευταία νέα

Μια τριάδα απουσιών για τη Λαμία

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα (4/12, 18:00) για...

Στην ίδια κατηγορία