Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Σκάνδαλο στη Ρουμανία με πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοφιλή

Αναταραχή έχει προκληθεί στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας, με τον ποδοσφαιριστή Έντγκαρ Ιέ και τον δίδυμο αδερφό του Εντελίνο, καθώς ο πρώτος φαίνεται πως έβαλε τον αδερφό του να παίξει στην θέση του σε πέντε αγώνες της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Την υπόθεση έφερε την επιφάνεια ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Σέντρε, ο οποίος ανέφερε ότι η Ντιναμό Βουκουρεστίου εξεπλάγη όταν ο Έντγκαρ Ιέ δεν μιλούσε καλά αγγλικά και επικοινωνούσε μόνο στα πορτογαλικά παρά το γεγονός ότι είχε παίξει στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Τουρκία και την Ολλανδία.

«Φαίνεται σουρεαλιστικό. Αναρωτήθηκα και άρχισα να κάνω τηλεφωνήματα, να μιλάω με φίλους και τα νέα είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανείς δεν το διέψευσε. Έμαθα ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό που παίζει και ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Φλόριν Προυνέα, πρώην παίκτης και πρώην πρόεδρος της Ντιναμό.

Θυμίζουμε πως ο αδερφός του Έντγκαρ, Εντελίνο, είχε περάσει στο παρελθόν από την Super League με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα το 2018.

Σε περίπτωση που η ανταλλαγή επιβεβαιωθεί επίσημα, η Ντιναμό Βουκουρεστίου θα κινδύνευε να χάσει τους 8 βαθμούς που κέρδισε στα 5 παιχνίδια που έπαιξε ο Εντελίνο στη θέση του αδερφού του, Έντγκαρ Ιέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία