Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ο κόουτς μου εξήγησε τι θέλει από μένα»

Δημοφιλή

Mιλώντας στο paokbc.gr ο Νίκος Καμαριανός, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ανέλυσε τις σκέψεις του ενόψει της επόμενης σεζόν.

«Πιστεύω πως η ομάδα θα στηριχτεί πάνω στη περσινή επιτυχημένη χρονιά για να σημειώσει και φέτος εκ νέου μια αντίστοιχα καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της και να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου για να συμβεί αυτό» τόνισε ο 24χρονος φόργουορντ, και συνέχισε: «Ο κόουτς μου εξήγησε τι θέλει από μένα, αλλά και πως πρέπει με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βάλω τα δυνατά μου για να έχω συμμετοχή σε όλη αυτή την προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε μία παρά πολύ καλή σεζόν. Στάθηκε στο ύψος του και ήταν ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς, ακόμα και σε αυτά τα οποία δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Και κατέληξε: «Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική. Θεωρώ ότι σε όλους τους αθλητές έλειψε ο κόσμος την περσινή σεζόν γι’ αυτό ελπίζω φέτος να μπορούν και οι φίλαθλοι να παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η… γκολάρα Μπράντον στην προπόνηση (video)

Με μοναδικό απόντα τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ο ΠΑΟΚ εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του με ΑΕΚ για...

Στην ίδια κατηγορία