Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υποχρεωμένος για την ανατροπή

Δημοφιλή

Την ήττα με 2-1 από την Μποέμιαν γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο, στο πρώτο παιχνίδι για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Πλέον, ο Δικέφαλος καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι Ιρλανδοί άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή ευκαιρία. Στο 23′, ένα λάθος του Μιχαηλίδη έφερε την έφοδο και την πάσα του Κέλι στο Κουτ που με προβολή έκανε το 1-0. Και στο 52′, μετά από μακρινό σουτ του Κουτ και ολέθριο λάθος του Πασχαλάκη, έγινε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει περισσότερο, έχασε ευκαιρίες με Τζόλη και Μπίσεσβαρ, αλλά στο 77′ βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Σβαμπ ήταν αυτός που έβγαλε ωραία σέντρα και ο Ολιβέιρα με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν ακόμα ένα γκολ για την ισοφάριση, δημιούργησαν φάσεις με καλύτερη αυτή του Σφιντέρσκι στο 90′ που έσωσε ο Τάλμποτ, αλλά το 2-1 παρέμεινε ως το φινάλε.

Μποέμιαν: Τάλμποτ, Μπρέσλιν, Κέλι, Κόρνουαλ (82΄ Φίνερτι), Λάιονς, Μπάκλεϊ, Ντεβόι (76΄ Λέβινγκστον), Μπαρτ (88΄ Γουίλσον), Κόουτ (87΄ Γουάρντ), Τίρνι, Κέλι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Εσίτι (63΄ Κούρτιτς), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (62΄ Τζόλης), Καγκάβα (63΄ Μπίσεσβαρ), Αν. Ζίβκοβιτς (69΄ Μουργκ), Ολιβέιρα (82΄ Σφιντέρσκι).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Βλέπει ζεστά την περίπτωση Μπάμπα η Μπρέντφορντ»

Τα βλέμματα από την Αγγλία φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Μπάμπα Ράχμαν, που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία