Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο απίθανος πλουραλισμός του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός τίθενται αντιμέτωποι στην Τούμπα (31/01) με φόντο την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος σε μία επαναληπτική αναμέτρηση που επί της ουσίας αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα με δεδομένο το μαξιλαράκι ασφαλείας τεσσάρων τερμάτων που εξασφάλισε το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Κάτι που σημαίνει πως μπαίνει σε καθεστώς διαχείρισης, λαμβάνοντας υπόψιν τις μετέπειτα αγωνιστικές του υποχρεώσεις αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με Ατρόμητο.

Στα αξιοσημείωτα της αποψινής (31/01) συνάντησης πως ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε αμφότερες τις περιπτώσεις που τέθηκε αντιμέτωπος με τον Πανσερραϊκό. Ενδεικτικό πως τόσο στην πρώτη τους συνάντηση με φόντο τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League στην επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην Τούμπα ως αντίπαλο, όσο και στην εκτός έδρας δοκιμασία των «ασπρόμαυρων» στις Σέρρες με γνώμονα την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson κατέγραψε μηδέν παθητικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει συν τοις άλλοις και το γεγονός πως για λογαριασμό του Δικεφάλου έως τώρα έχουν σκοράρει έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κάτι που αποτυπώνει εκ νέου τον πλουραλισμό που υφίσταται, με τον Στέφαν Σβαμπ να είναι ο μόνος που έχει σημειώσει δύο τέρματα δεδομένου πως σκόραρε κατά του Βόλου και στις δύο αναμετρήσεις. Επί του παρόντος, στις τρεις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος που δόθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ, καταγράφηκαν τρεις νίκες με συνολικό σκορ 7-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παιχνίδια κυκλοφορίας και οδηγίες από Λουτσέσκου (video)

Την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές και το...

Στην ίδια κατηγορία