Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Από την εθνική Ουρουγουάης στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Από την εθνική Ουρουγουάης στον… ΠΑΟΚ η Αντονέλα Φερεντάνς, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του ασπρόμαυρου ΑΣ πως «είναι μία πολύ όμορφη στιγμή στην καριέρα μου, και θα την αντιμετωπίσω με μεγάλη ευθύνη».

Όσα επισημαίνονται αναλυτικότερα αναφορικά με τη νέα προσθήκη στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αντονέλα Φεραντάνς. Γεννημένη στην Ουρουγουάη στις 02/05/2001, η Αντονέλλα Φεραντάνς αγωνίζεται ως αριστερή αμυντικός και έχει ύψος 173cm.

Έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα από την ηλικία των οκτώ ετών, στις ακαδημίες της San Jose Carrasco. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Nacional, κατακτώντας το πρωτάθλημα στις κατηγορίες Κ15, Κ16 και Κ18. Το 2019 έπαιξε με την φανέλα της C.A. Progreso, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης.

Το 2020 επέστρεψε στη γυναικεία ομάδα της Nacional, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουρουγουάης, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, το Copa Libertadores. Με την φανέλα της Nacional αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή αγωνιστική σεζόν, προσθέτοντας στην συλλογή της το Apertura, το Clausura και το Πρωτάθλημα Ουρουγουάης.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Ουρουγουάης από την ομάδα της Κ15 έως και τη γυναικεία, μετρώντας πολλές συμμετοχές και διακρίσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αντονέλα Φεραντάνς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είναι μία πολύ όμορφη στιγμή στην καριέρα μου, και θα την αντιμετωπίσω με μεγάλη ευθύνη».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αντονέλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία