Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Αντρίγια είχε δώσει προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι κάτοικος Τούμπας έως και το 2027, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Σέρβος μάλιστα θα δει να γίνεται μια γενναία αύξηση στο οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου του.

Σαφώς στην ανανέωση έπαιξε ρόλο ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, καθώς από το καλοκαίρι ήταν αυτός που χειριζόταν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Αντρίγια πάντως από την πλευρά του θέλοντας να δείξει σεβασμό στον ΠΑΟΚ, καθώς όπως λέει στο περιβάλλον του έχει βαθιά αγάπη για αυτόν τον σύλλογο είχε τονίσει στον ατζέντη του, δηλαδή τον πατέρα του, μέχρι να οριστικοποιηθεί το θέμα του συμβολαίου του (είτε θετικά είτε αρνητικά) να μην συζητήσει τίποτα απολύτως με κανέναν ενδιαφερόμενο.

Μάλιστα, το καλοκαίρι υπήρξαν δύο ομάδες (η μία μάλιστα προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου των μεγάλων πρωταθλημάτων), που θέλησαν να μάθουν τις διαθέσεις του ποδοσφαιριστή, αλλά η πλευρά του Αντρίγια το ξέκοψε λέγοντας πως προτεραιότητα για τον ίδιο έχουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Σαφώς αυτή η στάση του αριστεροπόδαρου διεθνή με τη εθνική Σερβίας και η εντιμότητα με την οποία αντιμετώπισε τις επαφές με τους «ασπρόμαυρους» έπαιξαν τον ρόλο τους προκειμένου το θέμα να κλείσει αρκετά γρήγορα.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία