Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Η σταθερά του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μία από τις περιπτώσεις που «κύκλωσε» στο μπλοκάκι του ο ΠΑΟΚ ήταν αυτή του Ντόμινικ Κοτάρσκι γνωρίζοντας εξαρχής πως δεν τίθενται περιθώρια λανθασμένων αποφάσεων στα γκολποστ μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ένας νεαρός τερματοφύλακας που είχε σηκώσει πολλή «σκόνη» ενώ συνάμα συγκέντρωνε πολλά μπόνους και επί της ουσίας οι πιθανότητες μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη μεγιστοποιούνταν προοριζόμενος με το… καλημέρα για βασικός.

Και στη λογική αυτή κυμάνθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς για την πλήρη προσαρμογή νέο του περιβάλλον. Από την περσινή κιόλας αγωνιστική περίοδο ο Κροάτης κίπερ φρόντισε να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, έχοντας στα πόδια του 41 παιχνίδια κρατώντας 18 φορές ανέπαφη την εστία του ενώ δέχτηκε 37 γκολ.

Αναφορικά με τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην οποία ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει πολλούς πρωταγωνιστές ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει αγωνιστεί στην παρούσα φάση σε 27 αναμετρήσεις έχοντας στην ουσία τεθεί αποστολής μόνο στον εντός έδρας αγώνα με το Βόλο με γνώμονα τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Για λόγους αποφόρτισης τη θέση του πήρε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έχοντας ενεργοποιηθεί εκ νέου μετά από δέκα μήνες, παίρνοντας σε πρώτη φάση αγωνιστικά λεπτά με τον ΠΑΟΚ Β΄.

Όπως φαντάζει λογικό με δεδομένη την ιεραρχία που επικρατεί ο Κροάτης τερματοφύλακας φιγουράρει πρώτος σε λεπτά συμμετοχής φορώντας τα ασπρόμαυρα (2.663΄), με την επισήμανση πως διατηρεί το απόλυτο τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ με 15 και 12 αντιστοίχως. Σε αυτόν τον όγκο παιχνιδιών που έχει στα πόδια του κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 11 αναμετρήσεις έχοντας δεχθεί 23 γκολ.

Κάτι που επιβράβευσαν οι «ασπρόμαυροι» με την επέκταση συμβολαίου που προσέφεραν στο νεαρό κίπερ έως το 2028 με αυξημένες απολαβές. Μία αντανακλαστική κίνηση ως ένα σημάδι επιβράβευσης της μέχρι τώρα παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη έχοντας ένα διαφορετικό στυλ από τους υπόλοιπους τερματοφύλακες που πέρασαν από το κλαμπ. «Χαίρομαι που είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ το απολαμβάνω όπως και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που θέλω να αποδείξω είναι πως αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω και θέλω μέσα στο γήπεδο να δείξω αυτή τη χαρά βοηθώντας την ομάδα μου».


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία