Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ, Μεϊτέ και Τάισον διεκδικούν βραβείο (video)

Δημοφιλή

Τις υποψηφιότητες για το βραβείο Play of the Month του Δεκεμβρίου γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους Μεϊτέ, Τάισον και Κίριλ Ντεσπόντοφ να διεκδικούν την ψήφο του κόσμου του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

«Τρεις υποψήφιοι, τρεις πανέμορφες ενέργειες, για το βραβείο του PAOK TV Play of the Month Δεκεμβρίου. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ο λόγος σε εσάς μέσω paokfc.gr.

Πρώτος υποψήφιος ο Σουαλιό Μεϊτέ. Ο Γάλλος μέσος στο παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας, τα έβαλε με όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, συνεργάστηκε εκπληκτικά με τον Τάισον και με μία άψογη πάσα, βρήκε τον Οζντόεφ μέσα στην περιοχή, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.Επόμενος υποψήφιος είναι ο Τάισον .

O Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν απολαυστικός τον Δεκέμβριο και εκτός από την υποψηφιότητα για το βραβείο του MVP, θέτει υποψηφιότητα και για το Play of the Month. Στο ίδιο παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι είδαμε άλλη μία άψογη συνεργασία, Μουργκ με Τάισον έπαιξαν το ένα-δύο, με τον Αυστριακό να πλασάρει υποδειγματικά για το 4-1 μετά από εξαιρετική πάσα του Βραζιλιάνου.

Κλείνουμε με μία πολύ όμορφη ενέργεια. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στο παιχνίδι κόντρα στη Κηφισιά, πήρε την μπάλα στην δεξιά πτέρυγα, απέφυγε τρεις αντιπάλους και έβγαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα. Αποδέκτης ήταν ο Μπράντον , ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο, πλάσαρε κι έγραψε το 0-2».

Μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ενέργεια, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία