Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η προετοιμασία της Γκάνας και ο… Μπάμπα

Δημοφιλή

Την έναρξη της προετοιμασίας της για το επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ανακοίνωσε η Εθνική Γκάνας, στην προεπιλογή της οποίας βρίσκεται και ο Ράχμαν Μπάμπα. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται ξεκάθαρο ποιοι ποδοσφαιριστές θα κληθούν, αφού στην αρχική προεπιλογή βρέθηκαν τα ονόματα 55 παικτών.

Η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Γκάνας προγραμματίστηκε για τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η προθεσμία για την δήλωση της τελικής λίστας των 23ων παικτών (η διοργανώτρια έδωσε το περιθώριο να κληθούν επιπλέον τέσσερις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 27, εκπνέει λίγες ημέρες μετά, στις 3 Ιανουαρίου. Μένει να φανεί πλέον το αν και κατά πόσο ο Μπάμπα θα βρεθεί στην τελική αποστολή, πράγμα που θα σημαίνει και την απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας για ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν.

H ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Εκεί θα περάσει δέκα ημέρες, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη μεγάλη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Η Γκάνα θα δώσει ένα φιλικό προετοιμασίας με τη Μποτσουάνα στο Γιοχάνεσμπουργκ τη Δευτέρα (8/1), πριν πετάξει για την Ακτή Ελεφαντοστού, δύο ημέρες αργότερα.

Το τεχνικό επιτελείο ενημερώνει πως οι προπονήσεις θα είναι κλειστές για κοινό και ΜΜΕ».


Τελευταία νέα

Ίλιγγος: Η Mercedes δίνει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Φερστάπεν

Η Mercedes δίνει όλη την... αυτοκινητοβιομηχανία της στον Φερστάπεν για να τον κάνει δικό της και να επιστρέψει στα...

Στην ίδια κατηγορία