Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νικητής ξανά ο Τάισον

Δημοφιλή

Back to back επιβράβευση για τον Τάισον Φρέντα από τους φίλους του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά την ανάδειξή του σε MVP Οκτωβρίου κατέκτησε και το βραβείο του Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας το 54,16% των ψήφων. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με καταλυτική παρουσία και τρία ακόμη γκολ ενώ το βάθρο συμπληρώνει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, που συνεχίζει ακάθεκτος να αποδίδει εξαιρετικά στη μεσαία γραμμή.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σημειώνεται: Ασταμάτητος ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου. Ο Τάισον μετά την ανάδειξή του σε MVP Οκτωβρίου κατέκτησε και το βραβείο του Νοεμβρίου, μέσα από τη δική σας ψήφο. Ο Τάισον συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Αστείρευτο πάθος, ενέργεια και φυσικά απαράμιλλη ποιότητα.

Τον Νοέμβριο ο Βραζιλιάνος ήταν και πάλι απολαυστικός. Κατέγραψε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για όλες τις άμυνες που βρήκε απέναντί του. Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για τον MVP του μήνα ο Τάισον συγκέντρωσε το 54,16% των ψήφων και πήρε έναν ακόμα ατομικό τίτλο, τον δεύτερο συνεχόμενο του πολυτιμότερου του μήνα μετά την επιτυχία του Οκτωβρίου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με καταλυτική παρουσία και τρία ακόμη γκολ. Τέλος το βάθρο συμπλήρωσε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, που συνεχίζει ακάθεκτος να αποδίδει εξαιρετικά στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Παγκόσμια διάκριση για Αμπέλ

Τους 50 κορυφαίους προπονητές που ξεχωρίζουν με την ικανότητες και το ταλέντο τους γνωστοποίησε η γνωστή ιστοσελίδα «Four Four...

Στην ίδια κατηγορία