Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νίκη-ανάσα μετά από τρεις σερί ήττες

Δημοφιλή

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα είχαν φέρει σε μειονεκτική βαθμολογική θέση την ομάδα του ΠΑΟΚ στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Οι παίκτριες του Αγγελου Αγγελίδη, ωστόσο, επανήλθαν στις νίκες, έστω κι αν χρειάστηκαν την πεντάλεπτη παράταση, προκειμένου να επιβληθούν του Εύνικου.

«Πήγαμε στην παράταση, κερδίσαμε με 7-2, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, την καλύτερη που παίξαμε στη σεζόν» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Δικεφάλου.

Κι ο Αγγελίδης πρόσθεσε: «Είναι αυτό το οποίο ζήτησα από τα κορίτσια, είναι πολύ φυσιολογικό να είμαστε πιο κάτω στην επίθεση, διότι αν δούμε τα δεκάλεπτα θα βγάλουμε συμπεράσματα, αφού έχουμε 24 πόντους στο τέταρτο, στο οποίο πήραμε… μπρος στην ουσία, απλά περιμέναμε ένα ερέθισμα το οποίο θα ξεκινούσε αυτό που έγινε.  Όταν παίρνουμε μπρος, ειδικά στον αιφνιδιασμό, στον τομέα που πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, είχαμε 9/18 και κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εύνικου, κάνουν πολύ καλή δουλειά, και συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, ήταν μαχήτριες».


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: “Καλή η ΑΕΚ, αλλά βοηθιέται από όλους!”

Ποιό ήταν το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι; «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της...

Στην ίδια κατηγορία