Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το 2023 με νίκη

Δημοφιλή

Για την 9η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, τον Βόλο 2004.

Ο Δικέφαλος, έβγαλε εις πέρας και το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημέρων, επικρατώντας στο Ρέθυμνο του ΑΟ ΡΕΑ με 0-1, και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αήττητος, έχοντας 24 βαθμούς σε οκτώ αγώνες.

Απέναντί του, ο Βόλος 2004, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε των Ελπίδων Καρδίτσας με 6-1, και ανέβηκε στην ένατη θέση με εννέα βαθμούς σε επτά αγώνες.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο 2004, οι Θαλής Θεοδωρίδης και Έμιλι Χέλμβαλ, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Τελευταίο παιχνίδι για το 2023. Ένα παιχνίδι το οποίο θα αντιμετωπίσουμε όπως και όλα τα προηγούμενα, με σοβαρότητα, συγκέντρωση, σεβασμό προς τον αντίπαλο μας και τον εαυτό μας. Ο στόχος μας είναι να αγωνιστούμε καλά, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, στηριζόμενοι πάντα στο μοτίβο και το πλάνο το οποίο δουλεύουμε από το καλοκαίρι. Θέλουμε να κατακτήσουμε άλλους τρεις βαθμούς και κλείσουμε την χρονιά νικηφόρα, για να μπορέσουν οι παίκτριες να περάσουν τις διακοπές τους, να αποφορτιστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, διότι μας περιμένει ένα εξίσου απαιτητικό 2024. Να κλείσει το 2023 με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος!».

Έμιλι Χέλμβαλ:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα θέλει να μας κοντράρει. Έχουμε περάσει ένα καλό πρώτο μέρος της σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να τελειώσουμε αυτήν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να πάμε για άλλους τρεις βαθμούς και να φέρουμε αυτό το νικητήριο αίσθημα στο 2024».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία