Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Με το βλέμμα στους υψηλούς στόχους μέσα στο 2024

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Πανοράματος με 35-23 για το γυναικείο πρωτάθλημα χάντμπολ και πλέον οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη θα έχουν κάποιες ημέρες μπροστά τους για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν στη δουλειά ενόψει των υποχρεώσεων τους μέσα στον Ιανουάριο.

«Ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, θέλαμε να κλείσουμε το πρώτο μισό της σεζόν με νίκη και μία καλή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου» δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου συνέχισε: «Σίγουρα είχαμε καλά σημεία στον αγώνα και στις δύο πλευρές. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έχει μεγάλο ροτέισον, οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να είμαστε φρέσκοι και να έχουμε καλό ρυθμό, κάτι το οποίο είναι ζητούμενο, καθώς ένα κομμάτι στο οποίο δουλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια, και τη συγκεκριμένη χρονιά, είναι να μπορούμε να βρίσκουμε εύκολα γκολ στον ενδιάμεσο, πράγμα το οποίο γίνεται. Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα, έκλεισε η σεζόν με θετικό πρόσημο. Τώρα έχει σημασία να ξεκουραστούμε, να αδειάσει το μυαλό μας και να αρχίσουμε την προετοιμασία μας για τους δύο στόχους που έχουμε μπροστά μας το 2024».


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία