Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σεζόν καριέρας από τον Μαγκομέντ Οζντόεφ!

Δημοφιλή

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Μαγκομέντ Οζντόεφ στη δεύτερη σεζόν του μακριά από την πατρίδα του. Ο Ρώσος χαφ του ΠΑΟΚ πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τα «ασπρόμαυρα», βοηθώντας τα μέγιστα την τρέχουσα σεζόν στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Στην χθεσινή (14/12) αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στην Ελσίνκι ο Οζντόεφ πέτυχε στο πέμπτο φετινό του τέρμα στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας τότε το σκορ σε 1-1. Μάλιστα, αυτό το γκολ συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα της 6ης αγωνιστικής του Conference League. Ο 31χρονος χαφ βρίσκεται στα καλύτερά του και πλέον αντίπαλός του είναι μόνο ο εαυτός του, καθώς μπορεί φέτος να ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ σε γκολ.

Περισσότερα γκολ σε μια αγωνιστική χρονιά πέτυχε μόνο τη σεζόν 2014-2015 με τη φανέλα της Ρούμπιν Καζάν. Τότε, είχε σκόραρε έξι γκολ σε 32 αναμετρήσεις, κάτι που μπορεί να ξεπεράσει φέτος με τη σεζόν που διανύει.

Ο Οζντόεφ έχει σημειώσει τη φετινή χρονιά τέσσερα γκολ στην Super League, ενώ χθες κατέγραψε το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα με τα «ασπρόμαυρα». Όλα αυτά τα έχει καταφέρει μετά από 23 αγώνες, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στη Θεσσαλονίκη και στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου.


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία