Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέο δυνατό φιλικό για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Νέο φιλικό έχει σήμερα (17/9) ο ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στις 17:30 στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας». Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη προέρχεται από τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ελευθερούλη, Αίαντα Ευόσμου και ΑΕΚ.

Στο πρόσφατο ματς με την Ένωση στο Παλατάκι κέρδισε 81-79 και έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα κόουτς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Όλοι οι «ασπρόμαυροι» θα είναι στη διάθεση του κόουτς για το σημερινό φιλικό ματς απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Στο ίδιο τουρνουά συμμετέχουν, επίσης, η ΑΕΚ και η Κλουζ Ναπόκα. Ανεξαρτήτως της έκβασης της σημερινής αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ Mateco θα έχει ένα ακόμη φιλικό ματς αύριο (18/9).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Mateco:

Γιαννίκ Φράνκε, Ζάκεους Ντάρκο Κέλι, Τζέιλεν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Νέιτ Ρένφρο.

Το πρόγραμμα του Τουρνουά:

Σάββατο 17/9

15:00, ΑΕΚ – Cluj Napoca

17:30, Περιστέρι – ΠΑΟΚ mateco

Κυριακή 18/9

15:00, Ηττημένος Α – Ηττημένος Β

17:30, Νικητής Α – Νικητής Β


Τελευταία νέα

Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς!

Με ένα μεγάλο απρόοπτο ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο της Μάιντς, αφού βρέθηκε ενεργή βόμβα από τον δεύτερο...

Στην ίδια κατηγορία