Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρία στα τρία για την Κ19 του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ένα γκολ του Γκιτέρσου από το 74′ ήταν αρκετό για να περάσει η Κ19 του ΠΑΟΚ και από την Κρήτη, με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά να επικρατεί 0-1 του ΟΦΗ στο «Βαρδινογιάννειο» και να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την υπεροχή, και επέβαλλαν από την αρχή τον δικό τους ρυθμό, με τις φάσεις ωστόσο να μην έρχονται. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, με τον ΠΑΟΚ να μην κεφαλαιοποιεί την υπεροχή του.

Η εικόνα του δεύτερου μέρους δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει την πίεση του και να αναζητά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το γκολ που θα του έδινε το διπλό και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Αυτό ήρθε τελικά στο 74′, όταν ο Ζίλο είδε αρχικά την προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι και ο Γκιτέρσος ήταν εκεί στην επαναφορά, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 0-1. Ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε οριστικά στο 84′, όταν Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, με το 0-1 να μένει μέχρι τη λήξη και τον Δικέφαλο να κάνει το 3/3, στις πρώτες «στροφές» του πρωταθλήματος της Κ19.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους:

Μοναστηρλή, Σινανάι, Φίλων, Ζίλο, Γεωργιάδη, Σνάουτσνέρ (53′ Γκούμα), Αδάμ, Τσίκο, Γκιτέρσο, Καλόγηρος, Βασιλειάδης (65′ Τζίμας).


Τελευταία νέα

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Τα 98 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ΠΑΟΚ, αφού σαν σήμερα εγκρίθηκε το καταστατικό των «ασπρόμαυρων» από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης...

Στην ίδια κατηγορία