Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρεάλ: Ηχηρή απουσία στο ντέρμπι με Ατλέτικο

Δημοφιλή

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι οριστικά νοκ-άουτ από το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, καθώς δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο (17/9), με αποτέλεσμα να τεθεί οριστικά εκτός. Χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά θα παραταχθεί την Κυριακή η Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στο Μετροπολιτάνο στο ντέρμπι της Μαδτίτης, καθώς ο Γάλλος σταρ δεν μπήκε ούτε στην τελευταία προπόνηση των “μερένγκες” το Σάββατο (17/9).

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος διεθνής φορ χτύπησε και αποχώρησε στο ημίωρο στο παιχνίδι με τη Σέλτικ, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για «τραυματισμό στον ημιτενοντώδη μυ και υπεφόρτωση στον τετρακέφαλο, αμφότεροι στον δεξιό μηρό». Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων εκτός δράσης, γεγονός που τον θέτει νοκ-άουτ και από τους προσεχείς αγώνες της Γαλλίας στο Nations League με αντιπάλους τις Αυστρία (22/9, εντός) και Δανία (25/9, εκτός).

Στόχος του είναι να προλάβει το ματς με την Οσασούνα στις 2 Οκτωβρίου, με την απώλεια της Ρεάλ να είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μπενζεμά ήταν μαζί με τον Κουρτουά οι δύο μοναδικοί παίκτες που δεν είχαν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στην αρχή της φετινής σεζόν.


Τελευταία νέα

Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια!

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πανοράματος, το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία