Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Νέα δημοσιεύματα για Σβαμπ και Ραπίντ Βιέννης

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Τέχελεν της Ολλανδίας και προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ του και αναμένει τις οριστικές εξελίξεις με τους Αλί Σαματά και Ράχμαν Μπάμπα, οι οποίες αναμένονται να πάρουν την τελική τους ευθεία την Παρασκευή (7/7).

Ωστόσο, «σειρήνες» από Αυστρία μεριά υπάρχουν και για τον Στέφαν Σβαμπ, με την ομάδα της Βιέννης να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ψάχνοντας ποιοτικές λύσεις για την μεσαία της γραμμή.

Η ιστοσελίδα heute.at κάνει νέα αναφορά στον Στέφαν Σβαμπ και την πιθανότητα να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην Ραπίντ Βιέννης. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μπορεί η Ραπίντ να θέλει τον Σβαμπ, όμως οι οπαδοί της είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει για τον Σβαμπ:

«Ένας Αυστριακός πρέπει να καλύψει το κενό στο κεντρικό χαφ της Ραπίντ. Το όνομά αυτού είναι τελικά του Στέφαν Σβαμπ, εάν συμφωνήσουν για το κόστος μεταγραφής με τον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί της Ραπίντ είναι πολύ επικριτικοί με τον 32χρονο πλέον: «Άλλος ένας παίκτης που είναι αργός, επιρρεπής σε λάθη και κάνει πολλά περιττά φάουλ», αναλύει ένας follower στο Facebook. Ακόμη και στην εποχή του μεταξύ 2014 και 2020, ο διάδοχος του αρχηγού Στέφεν Χόφμαν δέχτηκε επανειλημμένα σκληρή κριτική για το στυλ παιχνιδιού του. Το αν αυτή είναι η λύση στα σημερινά προβλήματα της Ραπίντ μένει να φανεί…

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ραπίντ φαίνεται πως δεν έχουν βρει άλλον παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Πριν από εβδομάδες, ο αθλητικός διευθυντής Μάρκους Κάτζερ αποκάλυψε: «Αυτή η μεταγραφή πρέπει να να γίνει». Οπότε πιθανότατα θα είναι ή ο Σβαμπ ή κανένας».


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία