Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Να βρούμε νέο τρόπο παιχνιδιού»

Δημοφιλή

Για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών ο ΠΑΟΚ επικράτησε χθες εντός έδρας του ΟΑ Χανίων με 83-72.

Δεκάλεπτα: 15-16, 39-32, 57-49, 83-72

ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χολιβάι, Μάντεν 16, Χαιριστανίδου 6, Μακιτάλο 14, Κατσαμούρη 4, Στεφανάκη, Καρλάφτη 14(3), Κιλαζίδου 6, Κουινόνες 15.

ΟΑ Χανίων (Σόφτσης): Τζουγκράκη 12(2), Αργυροπούλου, Σαλιάι 3(1), Πούλινς 12(1), Παπαδάκη 3(1),Τσιχλάκη 2, Οικονομάκη 2, Ροντρίγκεζ 3, Ντέλιτς 22(2), Χάρις 12.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα μετά τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΟΣΦΠ. Σχεδόν όλες οι παίκτριες πέρασαν κόβιντ, ήταν δύσκολες στιγμές, χάσαμε πολύτιμα γκαρντ, στα οποία είχαμε χτίσει επάνω τους, την Παυλοπούλου που πήγε σε ομάδα της Γιούρολιγκ, και την Στάνλεϊ» τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Κεραμιδάς. Κι ο προπονητής του Δικεφάλου συμπλήρωσε: «Κάναμε αγώνα να βρούμε αυτό το διάστημα παίκτρια. Είχαμε την επιστροφή της Μάντεν, η οποία ωστόσο δεν είναι γκαρντ, και είναι μόλις τρεις μέρες στην ομάδα. Προσπαθώ να βρω έναν καινούργιο τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος θα ταιριάζει στο υλικό που έχουμε αυτή την στιγμή, διότι η προηγούμενη ομάδα έχει λήξει. Πλέον έχουμε μία ομάδα με ψηλές, και όχι με γκαρντ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας με Σάστρε!

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία