Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Να το… τελειώσει από σήμερα (14/12) ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ… ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος για την φετινή σεζόν, από σήμερα (14/12) αντιμετωπίζοντας στις 15:00 την ομάδα της Καλαμάτας εκτός έδρας, για το πρώτο παιχνίδι των δύο στην φάση των «16» του θεσμού. Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής όπως αναμενόταν έμειναν οι Γιάσμιν Κούρτιτς, Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά και ο Ίνγκι Ίνγκασον ο οποίος έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα στην χθεσινή (13/12) προπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Όπως διαβάσατε χθες (13/12) στο INPAOK (δείτε ΕΔΩ) ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νέσμπεργκ, Γιάννη Κάργα και Ζόαν Σάστρε να έχουν το προβάδισμα για την αμυντική τετράδα. Σβαμπ και Φιλίπε Σοάρες θα συνθέσουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, ενώ για τη θέση «10» φαίνεται πως θα επιλεγεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στα αριστερά θα τοποθετηθεί Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Κάλεντ Νάρεϊ στα δεξιά, με τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.


Τελευταία νέα

Μπράντον: «Αφού πήρα πρωτάθλημα εγώ…» (video)

Ο Μπράντον Τόμας ήταν σε μεγάλα κέφια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, πετώντας μυθική ατάκα στην...

Στην ίδια κατηγορία