Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Να μακροημερεύσει το ταξίδι μας»

Δημοφιλή

«Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ το ότι ανοίγει λογαριασμό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πολύ ενδιαφέρον για κάθε διοίκηση και κάθε προπονητή, να παρακολουθεί με αγωνία κληρώσεις ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να περιμένει τον πιθανό αντίπαλο» τόνισε σε δηλώσεις του ο Τάκης Φλώρος, προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, σχετικά με τη σημερινή κλήρωση της πρώτης φάσης του Women’s CEV Cup, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον ηττημένο από το ζευγάρι του CEV Champions League, ΟΣΦΠ-Μπέβερεν.

«Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε, διότι και οι δύο πιθανοί αντίπαλοι δεν έχουν σχηματίσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Την Μπέβερεν την έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν, ήταν μία πραγματικά καλή ομάδα, ωστόσο δεν γνωρίζω την συμβαίνει στην παρούσα φάση. Σημασία έχει ότι ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ και εύχομαι να μακροημερεύσει» συμπλήρωσε ο κ. Φλώρος στο acpaok.gr.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο διάστημα 16-18 Νοεμβρίου και μία εβδομάδα αργότερα θα παίξει τη ρεβάνς στην έδρα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία