Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φιλικό με Φέγενορντ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά την PSV Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ ανακοίνωσε φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί στο Ντε Κούιπ στις 25 Ιουλίου, παρουσία φιλάθλων της ολλανδικής ομάδας στις κερκίδες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει αφού το πρώτο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» έχει δοθεί για τις 29 Ιουνίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου θα διεξαχθεί στην Ολλανδία από τις 12 ως τις 26 Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα δώσει 4 ή 5 φιλικές αναμετρήσεις και όπως είναι ήδη γνωστό ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στο Phillips Stadion την PSV Αϊντχόφεν στις 14 Ιουλίου.

Εκτός από την Αϊντχόφεν ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση και την Φέγενορντ αφού όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ομάδα στο επίσημο site της, θα αντιμετωπίσει τους «ασπρόμαυρους» στο Ντε Κούιπ στις 25 Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Κούγιας… βγήκε μπροστά για την υπόθεση των χούλιγκαν

Δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό παραχώρησε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας. Κατά τη διάρκεια αυτών ανέφερε πως...

Στην ίδια κατηγορία